İsveç'teki skandala tepki gösteren CHP ve İYİ Parti'ye AK Parti'den yanıt: Bu tavrı değerli buluyoruz
Advert
Advert
İsveç'teki skandala tepki gösteren CHP ve İYİ Parti'ye AK Parti'den yanıt: Bu tavrı değerli buluyoruz
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsveç'te, dün PKK/PYD-YPG yandaşlarınca gerçekleştirilen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı da hedef alan terör propagandasına tepki gösteren CHP ve İYİ Parti hakkında açıklamalarda bulundu.

ERDOĞAN'I HEDEF ALAN TEHDİTLER

İsveç Stockholm'de tarihi belediye binası önünde toplanan bir grup terör örgütü PKK/YPG destekçisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a benzetilen bir maketi binanın önündeki direğe ayaklarından astı.

ERDOĞAN'I HEDEF ALAN TEHDİTLER

Terör örgütü PKK/YPG ile bağlantılı sosyal medya hesaplarında paylaşılan videoda, Türkçe altyazıyla Türkiye'yi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan tehditler savrulduğu görüldü.

CHP'DEN KINAMA

İsveç'te terör örgütü PKK'nın eylemi sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan eylemlerine Cumhuriyet Halk Partisi'nden de kınama geldi.

CHP'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, 'İsveç'te hain terör örgütüne mensup kişilerin Türkiye Cumhuriyeti ve Cumhurbaşkanı’na yönelik provokasyon girişimini şiddetle kınıyoruz. İsveç makamlarını sorumluluklarını yerine getirmeye davet ediyoruz.' ifadelerine yer verildi.

O mesaja AK Parti'den de yorum geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP'nin mesajını alıntılayarak bir mesaj yayınladı.

Çelik, 'Tüm siyasi partilerin teröre karşı ortak duruş geliştirmesi ve terörle mücadeleyi desteklemesi milli birliğimiz açısından son derece önemlidir. Teröristlerin Cumhurbaşkanımıza ve Türkiye Cumhuriyeti’ne dönük saldırısı karşısında ortaya koyduğunuz bu tavrı değerli buluyoruz.' ifadelerini kullandı.

"İYİ PARTİ YÖNETİCİLERİ TARAFINDAN ORTAYA KOYULAN TAVRI DEĞERLİ BULUYORUZ"

Ömer Çelik bir diğer paylaşımında "İsveç’te terör yandaşlarının Cumhurbaşkanımıza ve Türkiye Cumhuriyeti’ne dönük saldırısı karşısında, İyi Parti yöneticileri tarafından ortaya koyulan tavrı değerli buluyoruz. Cumhurbaşkanımıza ve Türkiye Cumhuriyeti’ne yapılan saldırı karşısında siyasi partilerin teröre karşı güçlü dayanışma göstermesi tüm dünyaya verilen bir mesajdır. Sağlık sorunu yaşayan İyi Parti Genel Başkanı Sn Meral Akşener’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz…" ifadelerini kullandı.

Advert

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorum

https://www.edaktilo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!
internetekoy
Doktor İstiyorum
Emlak.Video
Meşhur Sipariş